Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Bu nedenle daha erdemli bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında müdafaa sağlamlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

şu demek oluyor ki, yapı taşı ayrım şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını engellemek karınin tasarlanmışken, ivedili çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emniyetli tahliye midein kullanılan bir bapdır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün aksatai konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza profesyonel şekilde kuruluşlması gereken ve imalatta harika şekilde ortaya çıhun üründe günah konstrüksiyonlmaması gereken bir işlemlemdir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Binalarda belli başlı standartlarda Yangın Kapısı görev alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Yönetmelik üste yangın merdivenlerinin hin içre kârlevsel kalmasını ve emniyet standartlarına isabetli olmasını elde etmek muhtevain hizmet ve teftiş gerekliliklerini de ele düzenır. Anayasa ayrıntılar ortada, emniyetli ve randımanlı bir tahliye sürecini kolaylaştırmak muhtevain kemiksiz tabelalar, yerinde tenvirat ve engelsiz yollar derunin gereklilikler ülke tuzakır.

Report this wiki page